Nyheter og aktuelt


Høsten er over oss med høstvær og mørkere kvelder. Det burde egentlig være perfekte forhold for å søke ned i blueskjelleren og nyte god musikk i hyggelig selskap. Vi registrerer dog at kveldene så langt har få publikummere. Vi forstår bekymringen mange kan ha rundt Covid19 og smittespredning, men ønsker å formidle at det skal være trygt å besøke oss på klubbkveldene. Vi forholder oss til smittevernanbefalingene både hva gjelder avstand, maks tak på billettsalg og håndsprit tilgjengelig.14.09.2020

Vi håper å se så mange av dere som  det er praktisk mulig på høstens fine konserter!

Det er med stor glede vi er i gang med planlegging av etterlengtede klubbkvelder utover høsten. Med mindre myndighetene strammer inn igjen og gjør arrangementer umulig, kommer vi til å starte høstsesongen med konserter fredag 28. og lørdag 29. august.  Konsertsiden vår er tatt av luften for oppdatering med nytt program samt lenke til billettside.

Vi må forholde oss til reglene som gjelder i forhold til avstand og smittesporing og vil i utgangspunktet kun selge billetter på forsalg. Dette er for å kunne ha kontroll på antall gjester, og ha mulighet for å spore hvem som har vært i lokalet. Vi ber om forståelse for dette.
 31.07.2020

 

 

Som alle andre arrangører så har vi også måttet avlyse eller utsette mange planlagte arrangement. Vi vet ikke hvor lenge de strenge restriksjonene vil være i kraft og hindre gjennomføring av live konserter, men vi må forholde oss til de retningslinjene som til enhver tid gjelder. I første omgang har vi avlyst eller utsatt arrangement som var planlagt i siste halvdel av mars, samt hele april.

Klubben tar opp igjen sine ukentlige aktiviteter så for det er mulig og håper å se både kjente og nye gjester da.

Vårsesongen er allerede godt i gang og det blir mange flotte kvelder videre utover mot vår og sommer.

Nå har Bjørgvin Bluesklubb nylig avholdt sitt første ordinære årsmøte med valg av styremedlemmer frem til neste årsmøte som blir tidlig 2021. Det er veldig kjekt at det kom så mange som det gjorde og var med på årsmøtet. Engasjementet er inspirerende for oss som bruker tid på å drive klubben.
 

25.03.2020
01.03.202008.02.2020

Bjørgvin Bluesklubb vil avholde sitt første ordinære årsmøte 24.02.2020

, kl: 20:00 på Dyvekes. Alle medlemmer som har betalt kontigent for 2020 er velkomne.
Om noen kunne tenke seg å stille til valg som styremedlem, send oss en melding på post@bjorgvinblues.no.

02.12.2019  På tide å fornye medlemskapet

 

 
Nå er vi inne i årets siste måned og Bjørgvin Bluesklubb har kun to arrangement igjen før vi tart noen uker fri,. det har vært et utrolig spennende år - masse god musikk, mange hyggelige mennesker og en til tider bratt lærekurve.

Vi håper at mange av dere som er medlemmer og har brukt klubben i år har lyst å være med oss videre og at dere vil fornye medlemskapene deres.
Som medlem får du 5 utgaver av Bluesnews og medlemsrabatt i alle klubber tilknyttet Norsk Bluesunion. Alle som har betalt kontigent for 2020 vil kunne delta på  klubbens årsmøte som avholdes i februar.  Informasjon til medlemmer om dette kommer.

3633.62.53327 

Medlemsavgift  for 2020 er kroner 400,00.  Betal gjerne inn allerede nå, enten via bank eller Vipps. Du kan også fornye medlemskapet på klubbkveldene.

Bankkonto: 
Vipps:  559721
Merk innbetalingen med ditt navn og M2020.
Vi lager nye medlemskort forløpende.

 

 

 

10.10.2019  Rabattavtale med Hotel First Marin


Bjørgvin Bluesklubb har nylig fått på plass en avtale med FIRST HOTEL BERGEN MARIN. MedlemmeriBluesklubben får 15% rabatt på hotellets publiserte flexpriser og 10% rabatt på mat (ikke drikke) i Restaurant Gast. For booking av rom, oppgi bookingkode FHCBJORGVIN for å få rabattene. 

 

Vær klar til å presentere ditt medlemskort ved innsjekk eller kjøp i restauranten.

 

 

 


Man kan nå tegne seg for resten av 2019 for kr 200. Det er en god investering.

15.09.2019  Høsttilbud til nye medlemmer

 

Vi gir også mulighet for å tegne medlemskap for resten av 2019 + hele 2020 for kr 500. Da får man i praksis resten av 2019 for 100kr. Bedre blir det ikke!
 

 15.08.2019 Sesongstart høst 2019

Grasrotandelen

Bjørgvin Bluesklubb er nå klar for en spennende høst med mange flotte artister på plakaten. Vi starter 23 og 24 august med to dobbelkonserter. Vi håper å se mange av våre trofaste medlemmer og kanskje også noen nye gjester utover høsten. Husk at til noen av arrangementene ligger det allerede billetter på forsalg her.

 
Bjørgvin Bluesklubb er nå registrert i Frivillighetsregisteret og vi er godkjent som mottaker av Grasrotandelen utdelt av Norsk Tipping. Vi vil sette stor pris på å bli valgt som mottaker av nettopp din andel. Det koster ingen ting og reduserer ikke dine vinnersjanser.

Om du ønsker å støtte klubben ved å være grasrotgiver: gå inn på Grasrotandelen, søk opp Bjørgvin Bluesklubb (eller org nr 922 268 177) i mottakerfeltet og meld fra at det er din valgte mottaker. Tusen takk!!

Sommerferie
 

Bjørgvin bluesklubb tar nå sommerferie. Vi i styret ønsker alle en riktig god sommer og velkommen tilbake til høsten. Vi håper å se dere igjen da!

 

 

Vi starter opp igjen etter ferien med et smell. Det blir dobbelkonserter fredag 23 og lørdag 24 august med Anita Nordheim m/band fra Høyanger og våre lokale helter og klubbkamerater i Breakdown. Utover høsten blir det klubbkvelder hovedsaklig onsdagene kl 20:00 men med en og annen fredagskonsert, enten i tillegg til eller i stedet for onsdagene.

 

 

Videre i høst kommer det til å skje mye spennede. Blant annet kommer den ferske spelemannsprisvinneren Jørgen Sandvik og vi får også besøk av det fantastiske unge, svenske bandet Lisa Lystam Family Band som er ute med ny plate. Selvfølgelig kommer det også flere gode band og artister, så følg med på konsertsiden her eller følg oss på Facebook. Og ikke minst - kom på klubbkveldene! 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere saker

 

 

 Geir Bertheussen Blues Express kommer til Bjørgvin Bluesklubb onsdag 12.juni.

Bandet består av:
Geir Bertheussen - munnspill og vokal
Kai-Sverre Fjellberg - gitar
Kåre Amundsen - trommer
Trond Hansen - bass
Rune Karlsen - Keys

Hjemmeside:   http://www.geirbertheussenbluesexpress.com

Dette hardtsvingende bandet er vi umåtelig stolte av å ønske velkommen til oss.

Bandet var i vår nominert til Spelemannsprisen ( som forøvrig gikk til bergenseren Jørgen Sandvik) og representerte i april Norge i European Blues Challenge på Azorene. Der dro de i land en feiende flott 2.plass, kun slått av engelske Kyla Brox.

Dyvekes vinkjeller blir aldri blir den samme etter kvelden 12.juni!Postadresse:

Bjørgvin Bluesklubb                                                                  c/o Nylundsveien 3
5162 Laksevåg         

Informasjon: 


e-post:                                 post@bjorgvinblues.no

Organisasjonsnummer:

  922 268 177                                Bankkonto:                         3633.

62.53327 


Vipps:                                   Bjørgvin Bluesklubb / 559721

Bli medlem:     Kontakt oss

 

Støtt oss gjerne med din

Grasrotandel