Nyheter og aktuelt

 

03.02.2023
Det er godt å starte et nytt bluesår uten alt maset om korona som har preget de foregående årene. 2022 var litt tungt publikumsmessig, men vi håper og tror at 2023 blir bedre etterhvert som folk blir vante til å gå ut igjen.

 

Vi er veldig stolte av vårens program. Her skal det være noe for enhver smak. Ikke minst er vi stolte over å få besøk av Chicagomusikerne Nick Moss og Dennis Gruenling som begge er enere på sine instrumenter! Her må virkelig publikum kjenne sin besøkelsestid.

 

Vårt samarbeid med Madam Felle som nå har vart i to år har vært et utrolig flott løft for klubben! Både artister og publikum blir meget godt ivaretatt, og ikke minst har det vært bra for klubben å få ha arrangementer på en proff scene, men skikkelig utstyr og proffe lydfolk. 

I det stille har vi det siste halve året filmet en del av klubbkveldene våre. Klipp fra de forskjellige arrangementene blir lagt ut på Bjørgvin Bluesklubbs Youtube-kanal. Der kan man både gjenoppleve artister vi har hatt på besøk, og ellers kose seg litt med god musikk.

 

Lenke:  https://m.youtube.com/@bjorgvinbluesklubb

 

Vi har blitt forespurt av Finsehytta om vi ville være medarrangør for Finseblues i sommer. dette har vi sagt ja til, og gleder oss storligen til et arrangement midt oppe på fjellet hvor det vil komme artister både fra øst og vest for å underholde. Dette blir en staselig helg i månedsskiftet juni-juli. Vi håper å se mange kjente der, og ikke usannsynlig kommer og det også musikkelskere fra lengre unna for å ha det kjekt sammen med oss! 

 


11.03.2022

Våren er endelig på gang, og vi kan se lysere på tilværelsen igjen. Bjørgvin Bluesklubb har avholdt årsmøte og fått nytt, friskt blod inn i styret og vi gleder oss til videre jobbing sammen med nykommerne.    

 

Allerede neste uke begynner vi løpet med spennende, tilreisende artister og vi håper så mange som mulig kommer og støtter opp om arrangementene våre utover. Nå er landet åpent igjen og restriksjonene vi har levd med lenge er hevet så nå skal alt ligge tilrette for fulle hus og stor stemning på konserten.  

 

 
11.01.2022

Godt Nytt bluesår alle sammen!

 

Det er fantastisk hyggelig at så mange av medlemmene er med oss i år også. Vi er nå allerede over 220, og ennå er året bare en drøy uke gammel. Kanskje vi i år kan vise at Norges nest største by har en voksende og levende bluesklubb.


2022 begynner dessverre slik 2021 sluttet, med restriksjoner og begrensninger. Vi har likevel tro på at det skal gå seg til selv om vi dessverre må utsette oppstart av vårsesongen en uke.

Store deler av vårprogrammet er lagt selv om ikke alt er offentliggjort ennå. Vi venter på noen datoavklaringer og avtaler, men det vi kan si er at vårens program inneholder mye fint. Det blir et gjenhør med gode, lokale band som hjalp klubben i gang da den ble startet og som siden har opptrådt med ujevne mellomrom. I tillegg har vi nye navn fra inn- og utland på plakaten, og dette gleder vi oss veldig til! 

Vi jobber også litt i kulissene med noen andre initiativ i tillegg til rene konsertkvelder. Det blir spennende å se om det er interesse for dette blant medlemmene. Mer informasjon kommer.

 

Vi vil gjerne høre fra deg dersom du kunne tenke deg å ta et par vakter som frivillig på klubbkveldene våre. Send en melding ti lpost@bjorgvinblues.no. Vi blir glade for det.
 

 

 

04.10.2021
 

I september forsøkte Bjørgvin Bluesklubb seg på sitt første utenbys arrangement. I samarbeid med Hardangerfjord Hotel i Øystese laget vi en bluesweekend med konserter både fredag (bonuskonsert) og lørdag ettermiddag & kveld. Arrangementet ble fulltegnet i løpet av et drøyt døgn, noe som var svært gledelig for klubben som arrangør! Tilbakemeldingene fra deltakerne var også positive, noe som gir inspirasjon til å jobbe frem mot et lignende, kanskje litt større arrangement høsten 2022. Takk til alle som ble med og bidro til en super helg!

 

Høsten er over oss og med den kommer mørke og gjerne litt gråvær. Hva er bedra da enn å ta en tur til byen og lytte til god musikk?  Vi har fremdeles mye kjekt på programmet fremover, og ser frem til å ønske velkommen både lokale helter og gjester utenbys fra!  Kommer du?

 

 16.08.2021
Vårsesongens oppstart ble litt humpete med varierende muligheter for å gjennmføre arrangement. Vi er stolte av det vi likevel klarte å få til og veldig takknemllige for det trofaste publikum som kom og støttet opp våren gjennom. Takk til dere!!

Nå er høsten over oss og vi ser lyst på fremtiden. Det kommer mange flotte artister de nærmeste månedene, og det braker løs allerede fra oppstart med to doble konserter med JT Lauritsen & The Buckshot Hunter og Geir 'Milkman' Berteussen og GB Blues Machine. Hver for seg har disse ringrevene gjort seg bemerket både i Norge og internasjonalt. Dette er kvelder du ikke bør gå glipp av!

Bjørgvin Bluesklubb vil også forsøke å lage en blueshelg for medlemmer og andre i Øystese i september. Dette skjer i samarbeid med flotte Hardangerfjord hotel. Årets arrangement er det første vi gjør utenfor Bergen, og vi starter litt forsiktig med en dag for å høste erfaringer og lære. Målet er at neste høst skal det bli et større arrangement - både fredag og lørdag med flere band og gjerne flere scener. Grunnet vedvarende Covid restriksjoner kan vi i år kun ta imot 80 gjester på konserten. Vi håper at vi ser så mange av våre medlemmer det er kapasitet til i Øystese 25 september. Mer informasjon kommer, og billetter til arrangementet legges ut 23 august kl. 12:00. Billetter bllir lagt ut på Hoopla.no
Klikk på lenken for å gå direkte til billettside.
25.01.2021

Det nye året startet dessverre like trist som det gamle sluttet, men nedstenging og restriksjoner som har gjort det umulig å komme i gang med vårprogrammet vårt på det som skal bli vår nye klubbscene, nemlig Madam Felle. Madam Felle er som mange kjenner en utmerket liten klubb på bryggen i Bergen. Ved å flytte våre arrangementer dit vil vi kunne tilby teknisk bedre arrangement i nyoppussede og fine lokaler som også er tilrettelagt for å imøtekomme de nye kravene utelivsbransjen har møtt det siste året.  Vi

 

får smøre oss litt med tålmodighet og håpe på at det sakte med sikkert blir mulig å samles igjen for å nyte god musikk i hyggelig selskap midt i uka. 

 

Styret og valgkomiteen er nå i full gang med planlegging av årsmøtet. Vi håper å se så mange vi kan ta imot av våre medlemmer der.

 

 

 

 

14.10.2020

Høsten er over oss med høstvær og mørkere kvelder. Det burde egentlig være perfekte forhold for å søke ned i blueskjelleren og nyte god musikk i hyggelig selskap. Vi registrerer dog at kveldene så langt har få publikummere. Vi forstår bekymringen mange kan ha rundt Covid19 og smittespredning, men ønsker å formidle at det skal være trygt å besøke oss på klubbkveldene. Vi forholder oss til smittevernanbefalingene både hva gjelder avstand, maks tak på billettsalg og håndsprit tilgjengelig.14.09.2020

Vi håper å se så mange av dere som  det er praktisk mulig på høstens fine konserter!

Det er med stor glede vi er i gang med planlegging av etterlengtede klubbkvelder utover høsten. Med mindre myndighetene strammer inn igjen og gjør arrangementer umulig, kommer vi til å starte høstsesongen med konserter fredag 28. og lørdag 29. august.  Konsertsiden vår er tatt av luften for oppdatering med nytt program samt lenke til billettside.

Vi må forholde oss til reglene som gjelder i forhold til avstand og smittesporing og vil i utgangspunktet kun selge billetter på forsalg. Dette er for å kunne ha kontroll på antall gjester, og ha mulighet for å spore hvem som har vært i lokalet. Vi ber om forståelse for dette.
 31.07.2020

 

 

Som alle andre arrangører så har vi også måttet avlyse eller utsette mange planlagte arrangement. Vi vet ikke hvor lenge de strenge restriksjonene vil være i kraft og hindre gjennomføring av live konserter, men vi må forholde oss til de retningslinjene som til enhver tid gjelder. I første omgang har vi avlyst eller utsatt arrangement som var planlagt i siste halvdel av mars, samt hele april.

Klubben tar opp igjen sine ukentlige aktiviteter så for det er mulig og håper å se både kjente og nye gjester da.

Vårsesongen er allerede godt i gang og det blir mange flotte kvelder videre utover mot vår og sommer.

Nå har Bjørgvin Bluesklubb nylig avholdt sitt første ordinære årsmøte med valg av styremedlemmer frem til neste årsmøte som blir tidlig 2021. Det er veldig kjekt at det kom så mange som det gjorde og var med på årsmøtet. Engasjementet er inspirerende for oss som bruker tid på å drive klubben.
 

25.03.2020
01.03.202008.02.2020

Bjørgvin Bluesklubb vil avholde sitt første ordinære årsmøte 24.02.2020

, kl: 20:00 på Dyvekes. Alle medlemmer som har betalt kontigent for 2020 er velkomne.
Om noen kunne tenke seg å stille til valg som styremedlem, send oss en melding på post@bjorgvinblues.no.

02.12.2019  På tide å fornye medlemskapet

 

 
Nå er vi inne i årets siste måned og Bjørgvin Bluesklubb har kun to arrangement igjen før vi tart noen uker fri,. det har vært et utrolig spennende år - masse god musikk, mange hyggelige mennesker og en til tider bratt lærekurve.

Vi håper at mange av dere som er medlemmer og har brukt klubben i år har lyst å være med oss videre og at dere vil fornye medlemskapene deres.
Som medlem får du 5 utgaver av Bluesnews og medlemsrabatt i alle klubber tilknyttet Norsk Bluesunion. Alle som har betalt kontigent for 2020 vil kunne delta på  klubbens årsmøte som avholdes i februar.  Informasjon til medlemmer om dette kommer.

3633.62.53327 

Medlemsavgift  for 2020 er kroner 400,00.  Betal gjerne inn allerede nå, enten via bank eller Vipps. Du kan også fornye medlemskapet på klubbkveldene.

Bankkonto: 
Vipps:  559721
Merk innbetalingen med ditt navn og M2020.
Vi lager nye medlemskort forløpende.

 

 

 

10.10.2019  Rabattavtale med Hotel First Marin


Bjørgvin Bluesklubb har nylig fått på plass en avtale med FIRST HOTEL BERGEN MARIN. MedlemmeriBluesklubben får 15% rabatt på hotellets publiserte flexpriser og 10% rabatt på mat (ikke drikke) i Restaurant Gast. For booking av rom, oppgi bookingkode FHCBJORGVIN for å få rabattene. 

 

Vær klar til å presentere ditt medlemskort ved innsjekk eller kjøp i restauranten.

 

 

 


Man kan nå tegne seg for resten av 2019 for kr 200. Det er en god investering.

15.09.2019  Høsttilbud til nye medlemmer

 

Vi gir også mulighet for å tegne medlemskap for resten av 2019 + hele 2020 for kr 500. Da får man i praksis resten av 2019 for 100kr. Bedre blir det ikke!
 

 15.08.2019 Sesongstart høst 2019

Grasrotandelen

Bjørgvin Bluesklubb er nå klar for en spennende høst med mange flotte artister på plakaten. Vi starter 23 og 24 august med to dobbelkonserter. Vi håper å se mange av våre trofaste medlemmer og kanskje også noen nye gjester utover høsten. Husk at til noen av arrangementene ligger det allerede billetter på forsalg her.

 
Bjørgvin Bluesklubb er nå registrert i Frivillighetsregisteret og vi er godkjent som mottaker av Grasrotandelen utdelt av Norsk Tipping. Vi vil sette stor pris på å bli valgt som mottaker av nettopp din andel. Det koster ingen ting og reduserer ikke dine vinnersjanser.

Om du ønsker å støtte klubben ved å være grasrotgiver: gå inn på Grasrotandelen, søk opp Bjørgvin Bluesklubb (eller org nr 922 268 177) i mottakerfeltet og meld fra at det er din valgte mottaker. Tusen takk!!

Sommerferie
 

Bjørgvin bluesklubb tar nå sommerferie. Vi i styret ønsker alle en riktig god sommer og velkommen tilbake til høsten. Vi håper å se dere igjen da!

 

 

Vi starter opp igjen etter ferien med et smell. Det blir dobbelkonserter fredag 23 og lørdag 24 august med Anita Nordheim m/band fra Høyanger og våre lokale helter og klubbkamerater i Breakdown. Utover høsten blir det klubbkvelder hovedsaklig onsdagene kl 20:00 men med en og annen fredagskonsert, enten i tillegg til eller i stedet for onsdagene.

 

 

Videre i høst kommer det til å skje mye spennede. Blant annet kommer den ferske spelemannsprisvinneren Jørgen Sandvik og vi får også besøk av det fantastiske unge, svenske bandet Lisa Lystam Family Band som er ute med ny plate. Selvfølgelig kommer det også flere gode band og artister, så følg med på konsertsiden her eller følg oss på Facebook. Og ikke minst - kom på klubbkveldene! 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere saker

 

 

 Geir Bertheussen Blues Express kommer til Bjørgvin Bluesklubb onsdag 12.juni.

Bandet består av:
Geir Bertheussen - munnspill og vokal
Kai-Sverre Fjellberg - gitar
Kåre Amundsen - trommer
Trond Hansen - bass
Rune Karlsen - Keys

Hjemmeside:   http://www.geirbertheussenbluesexpress.com

Dette hardtsvingende bandet er vi umåtelig stolte av å ønske velkommen til oss.

Bandet var i vår nominert til Spelemannsprisen ( som forøvrig gikk til bergenseren Jørgen Sandvik) og representerte i april Norge i European Blues Challenge på Azorene. Der dro de i land en feiende flott 2.plass, kun slått av engelske Kyla Brox.

Dyvekes vinkjeller blir aldri blir den samme etter kvelden 12.juni!Postadresse:

Bjørgvin Bluesklubb              

c/o Nylundsveien 3
5162 Laksevåg 

 

Informasjon: 


E-post:                     post@bjorgvinblues.no


Organisasjonsnummer:  
922 268 177                   

 

Bankkonto:    
3633.62.53327 

 

Vipps: 
Bjørgvin Bluesklubb / 559721

 

Bli medlem:     Kontakt oss

 
 

Støtt oss gjerne med din

Grasrotandel